Τρόποι αποστολής

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ


Μεταβείτε στις αποθήκες μας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δε θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής. Θα σας ενημερώσουμε για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας ώστε να την παραλάβετε.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.
COURIER (ΤΝΤ COURIER)


Παράδοση στην πόρτα σας (και με δυνατότητα αντικαταβολής).


Το κόστος των μεταφορικών με Courier υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αντικαταβολή δεν έχει επιπλέον επιβάρυνση.
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την έδρα του πρακτορείου της περιοχής σας, σε περίπτωση όμως που θέλετε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε εσείς με το πρακτορείο και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

Για χαρτοκιβώτια ή δέματα άνω των 25 kg η παράδοση θα γίνεται με μεταφορική εταιρεία και η μεταφορά δεν εμπίπτει σε καμιά εκπτωτική παροχή. Κοκκώδη λιπάσματα και πατατόσπορος, παραδίδονται αποκλειστικά σε πρακτορεία Αθήνας ή Θεσσαλονίκης με παραλαβή από τον πελάτη από εκεί. Οποιαδήποτε άλλη διευκόλυνση μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρία

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά,οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.


Η παραγγελίες παραδίδονται στην αποθήκη της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας, για παράδοση στην πόρτα σας πρέπει να γίνει συνομιλία με την μεταφορική εταιρεία (θα υπάρχουν επιπλέον έξοδα).