Τριανταφυλλιά νάνα ροζ|Y:0.5m

 Η τριανταφυλλιά νάνα ή "νάνο" ή "νάνος'' όπως μπορούμε να την συναντήσουμε, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειται για μία ποικιλία τριανταφυλλιάς που είναι πιο χαμηλή σε ύψος από την "κλασική" ποικιλία που όλοι γνωρίζουμε και κάνει μικρότερα άνθη. Ωστόσο, κάνει επίσης πανέμορφα λουλούδια και διαθέτει τα περισσότερα χαρακτηριστικά της ''mainstream'' τριανταφυλλιάς.


ΒΑΣΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΝΑΝΑ: 

– Συνήθως δεν ξεπερνάει σε ύψος τα 40-50 εκατοστά.

– Θέλει πότισμα, ιδίως τους πολύ θερμούς μήνες – χωρίς υπερβολές όμως.

– Η τοποθέτησή της σε σημεία που υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια για αρκετή ώρα καθημερινά, βοηθάει στην πλούσια ανθοφορία της.

– Το βασικό κλάδεμά της γίνεται περί τις αρχές της άνοιξης. Επίσης βοηθάει ιδιαίτερα ν' αφαιρούνται τακτικά τα υπερώριμα-ξερά άνθη της όπως και τα ξερά κλαδάκια.

– Είναι καλό να καθαρίζουμε το χώμα γύρω από τις ρίζες της από αγριόχορτα και ζιζάνια γενικότερα – βοηθάει στο να διατηρηθεί το φύλλωμα της τριανταφυλλιάς νάνα, υγιές.

– Εάν την ενισχύσουμε με το ειδικό λίπασμα για τριανταφυλλιές το οποίο μπορούμε να βρούμε σε όλα τα εξιδικευμένα καταστήματα, το διάστημα από την άνοιξη έως το τέλος του καλοκαιριού, θα πετύχουμε μια διαρκή και πλούσια ανθοφορία.

– Είναι ένα φυτό ιδανικό για γλάστρα. Επίσης στολίζει θαυμάσια, βραχόκηπους, μικρά παρτέρια και διαδρόμους. 


 Τα φυτά παραδίδονται μόνο εντός Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Τριανταφυλλιά νάνα ροζ|Y:0.5m

  • Κωδικός Προϊόντος: 0814
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 6,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,31€