Τρωκτικοκτόνο Vebirat Pasta|150gr

Γενική περιγραφή: Ετοιμόχρηστο τρωκτικοκτόνο δόλωμα σε μορφή πάστας, που προορίζεται για την καταπολέμηση του οικιακού ποντικού (Mus musculus), του καφέ αρουραίου (Rattus norvergicus), και του αρουραίου της στέγης, οικιακού αρουραίου (Rattus rattus).

Μορφή: Ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή πάστας (fresh bait-RB)

Εγγυημένη Σύνθεση: bromadiolone 0.0025 % β/β|Καθαρότητα: 95 %

Βοηθητικές ουσίες: 99,9975% β/β 

Περιέχει τον πικραντικό –αποτρεπτικό παράγοντα: denatonium  benzoate

Πεδίο εφαρμογής-Στόχοι:

  • Εσωτερικοί χώροι και γύρω από κτίρια - Rattus norvergicus (καφέ αρουραίοι) – Νεαροί και Ακμαίοι, Rattus rattus (αρουραίος της στέγης, οικιακός αρουραίος) – Νεαροί και Ακμαίοι, Mus musculus (Ποντικοί) – Νεαροί και Ακμαίοι
Περιεχόμενο: 150gr

Παράγεται από την εταιρεία VebiΓια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω link:

http://wwww.minagric.gr/greek/data/VEBIRAT-PASTA-140123.pdf
Οδηγίες Χρήσης
Διαδικασία: Εφαρμόζεται εντός δολωματικών σταθμών που φέρουν προστασία από παραβίαση. Το δόλωμα τοποθετείται προσεκτικά εντός του δολωματικού σταθμού. Οι δολωματικοί σταθμοί και σημεία δόλωσης θα πρέπει να ελέγχονται ανά 7 ημέρες και να αναπληρώνονται τα δολώματα που έχουν καταναλωθεί.. Κατά τη διάρκεια της προσβολής από αρουραίους, μην μετακινείτε τα δολώματα για μερικές ημέρες μετά την τοποθέτηση τους. Αν μετά από 7 - 10 ημέρες δεν παρατηρηθεί δραστηριότητα τρωκτικών, τα δολώματα θα πρέπει να μεταφερθούν σε περιοχή που έχει παρατηρηθεί εντονότερη δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια προσβολής από ποντίκια, για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής, τα σημεία δόλωσης θα πρέπει να μεταφέρονται κάθε 2 - 3 ημέρες όταν ελέγχονται και/ ή αναπληρώνονται. Εάν όλα τα δολώματα καταναλωθούν γρήγορα σε μία συγκεκριμένη περιοχή, ο αριθμός των δολωματικών σημείων σε αυτή την περιοχή, θα πρέπει να αυξηθεί. Γενικά, είναι προτιμότερο να αυξάνονται τα σημεία δόλωσης αντί να αυξάνεται η ποσότητα του δολώματος σε κάθε σημείο δόλωσης. Η χρήση αυξημένης ποσότητας δόλωσης αυξάνει τον κίνδυνο να έρθουν σε επαφή με το δόλωμα ζώα μη-στόχοι.
Δοσολογία: Οικιακός ποντικός (Mus musculus): Χρησιμοποιείστε κουτιά δόλωσης με 20 - 40 γρ. προϊόντος. Τα σημεία εφαρμογής θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 5 μέτρα. Σε περίπτωση έντονης προσβολής, τα σημεία δόλωσης θα πρέπει να απέχουν 2 μέτρα. Μετακινήστε τους δολωματικούς σταθμούς κάθε 2 ή 3 ημέρες όταν έχουν καθαριστεί και ξαναγεμίσει. Συνιστάται κύκλος εφαρμογών με μέγιστη διάρκεια 6 εβδομάδων. Καφέ αρουραίος (Rattus norvegicus) και Μαύρος αρουραίος (Rattus rattus): Χρησιμοποιείστε κουτιά δόλωσης με μέγιστο 200 γρ. προϊόντος. Τα σημεία εφαρμογής θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 10 μέτρα. Σε περίπτωση έντονης προσβολής, τα σημεία δόλωσης θα πρέπει να απέχουν 5 μέτρα. Οι δολωματικοί σταθμοί θα πρέπει να καθαρίζονται και να ξαναγεμίζουν κάθε 7 - 10 ημέρες. Συνιστάται κύκλος εφαρμογών με μέγιστη διάρκεια 6 εβδομάδων.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Τρωκτικοκτόνο Vebirat Pasta|150gr

  • Κωδικός Προϊόντος: 1171
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,98€

Ετικέτες: Τρωκτικοκτόνο, Vebirat Pasta, ποντίκια, αρουραίοι