ΔΡΑΚΑΙΝΑ SUNRISE|Υ:1.20m, Ø20cm

ΔΡΑΚΑΙΝΑ SUNRISE

Dracaena sunrise

Η δράκαινα sunrize είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά είδη δράκαινας με ιδιαίτερη εξωτική ομορφιά. Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές φυτό που σχηματίζει λεπτό ξυλώδη κορμό και έχει μυτερά λογχοειδή φύλλα. Τα φύλλα έχουν πράσινο χρώμα στην περιφέρεια και λαμπερό κίτρινο στο εσωτερικό δίνοντας μια υπέροχη τροπική αίσθηση στο χώρο που τοποθετείται το φυτό.

Συνθήκες

Η δράκαινα είναι φυτό εσωτερικού χώρου και θα αγαπήσει ιδιαίτερα μια θέση φωτεινή χωρίς όμως να έρχεται σε άμεση επαφή με τις ακτίνες του ήλιου. Εξίσου καλά θα τα πάει και σε μια ημισκιερή θέση. Σε καμία περίπτωση όμως μην την αφήσετε εκτεθειμένη στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και στα κρύα ρεύματα αέρα.

Φροντίδα

Πριν ποτίσετε τη δράκαινα βεβαιωθείτε ότι το χώμα της έχει στεγνώσει καλά από το προηγούμενο πότισμα τοποθετώντας τα δάχτυλά σας στην επιφάνεια της γλάστρας. Το φυτό χρειάζεται υγρό λίπασμα για πράσινα φυτά την άνοιξη και το φθινόπωρο που βρίσκεται σε περίοδο ανάπτυξης. Όταν δε χωράει πια στη γλάστρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το μεταφυτεύσετε. Για τη μεταφύτευση χρησιμοποιήστε ελαφρύ χώμα τύρφης και τοποθετήστε ελαφρόπετρα στον πάτο της γλάστρας για καλή αποστράγγιση.

Συμβουλές υγείας

Οι πιο συνηθισμένοι εχθροί που προσβάλλουν τη δράκαινα είναι ο ψευδόκοκκος που προκαλεί τη λεγόμενη βαμβακίαση και η κόκκινη αράχνη. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον ειδικό γεωπόνο μας. Επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε τις φωτογραφίες σας στην ιστοσελίδα μας για να κάνουμε τη σωστή διάγνωση.

Τα φυτά παραδίδονται μόνο εντός Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΔΡΑΚΑΙΝΑ SUNRISE|Υ:1.20m, Ø20cm

  • Κωδικός Προϊόντος: 0911
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,73€