Τα φυτά παραδίδονται μόνο εντός Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Για αγορές άνω των 100€ δωρεάν αποστολή Πανελλαδικά.
Παρασιτοκτόνο Maxforce WHITE IC BAYER|5gr

Γενική περιγραφή: Έτοιμο προς χρήση δόλωμα υπό μορφή ζελέ για τον έλεγχο των κατσαρίδων από επαγγελματίες χρήστες. Μόνον για χρήση σε κλειστούς χώρους.

Μορφή: GEL Παχύρευστο υγρό (gel)

Εγγυημένη Σύνθεση: imidacloprid 2.15 % β/β |Καθαρότητα: 97 %

Βοηθητικές ουσίες: 97.78% β/β

Πεδίο εφαρμογής: Οικιακοί και επαγγελματικοί χώροι όπως εργοστάσια,νοσοκομεία, σχολεία,παιδικοί σταθμοί,γραφεία, ορόφους παραγωγής τροφίμων,εστιατόρια, ξενοδοχεία, αεροπλάνα, τρένα, περιοχές ηλεκτρικών συσκευών και υπολογιστές. 

Στόχοι: 1.Γερμανική κατσαρίδα (Blattella germanica) και Ανατολική κατσαρίδα (Blatta orientalis) οι οποίες είναι μικρού τελικού μεγέθους, 2. Αμερικάνικη κατσαρίδα (Periplaneta americanα) η οποία είναι μεγάλου τελικού μεγέθους. 

Περιεχόμενο: 5gr


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το παρακάτω link: 

http://wwww.minagric.gr/greek/data/Maxforce%20White%20IC.pdf
Οδηγίες Χρήσης
Διαδικασία: Τοποθέτηση σταγόνων σε επιλεγμένα σημεία.
Δοσολογία: 1 σταγόνα ζελέ ανά θέση δολώσεως για την γερμανική και την ανατολική κατσαρίδα. 2 σταγόνες ζελέ ανά θέση δολώσεως για την αμερικάνικη κατσαρίδα. 1-2 θέσεις δολώσεως ανά τ.μ. επιφάνειας ή ανά μέτρο ευθείας γραμμής. Σε περίπτωση έντονης μολύνσεως να αυξηθούν οι θέσεις δολώσεως ανάλογα. 1σταγόνα διαμέτρου 5mm αντιστοιχεί σε 0,1 γρ.
Παρατηρήσεις:  Οι θέσεις δολώσεως και ο πληθυσμός καθορίζονται με τη χρήση παγίδων με κόλλα.  Οι θέσεις δολώσεως ελέγχονται περιοδικά και ανανεώνονται η ποσότητα δολώματος, αν αυτό έχει καταναλωθεί, λόγω διαδοχικών επισκέψεων των κατσαρίδων.  Το ζελέ δεν πρέπει να εφαρμοσθεί σε σημεία που έρχονται σε άμεση επαφή με τρόφιμα ή με ζωοτροφές.  Το ζελέ δεν πρέπει να εφαρμοσθεί σε σημεία, όπου ο καθαρισμός ρουτίνας μπορεί να το μετακινήσει σε επιφάνειες που μπορεί να έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ή τροφή.  Το ζελέ δεν πρέπει να εφαρμοσθεί σε σημεία που σφουγγαρίζονται τακτικά επειδή το ζελέ μπορεί να αφαιρείται με το πλύσιμο.  Να μην εφαρμοσθεί το ζελέ σε σημεία που ψεκάστηκαν πρόσφατα με εντομοκτόνα και να μην ψεκασθεί εντομοκτόνο επάνω στο ζελέ διότι μειώνεται η δράση του.  Η επαφή με ύφασμα μπορεί να επιφέρει αλλοίωση του χρώματος του τελευταίου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παρασιτοκτόνο Maxforce WHITE IC BAYER|5gr

  • Κωδικός Προϊόντος: 1299
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 9,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 7,96€

Ετικέτες: Παρασιτοκτόνο Maxforce WHITE IC BAYER|5gr