Ζιζανιοκτόνο DICOTEX SL|250ml

Γενική περιγραφή: Διασυστηματικό εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων σε χλοοτάπητα αγροστωδών. Απορροφάται από τα φύλλα και τις ρίζες. Μόλις απορροφηθεί, δεν ξεπλένεται και μεταφέρεται σε όλο το φυτό συσσωρευόμενο στους μεριστωματικούς ιστούς της νεαρής βλάστησης και των ριζών. Το Dicotex διακόπτει την ορμονική ισορροπία και παρεμβάλλεται στη διαδικασία ανάπτυξης νεκρώνοντας τα ζιζάνια.

Ερασιτεχνική χρήση. 

Μορφή: SL – Πυκνό Διάλυμα

Εγγυημένη σύνθεση του σκευάσματος: 2,4-D 70g/L MCPA 70g/L, Mecoprop-P 42 g/L: Dicamba 20g/L

Βοηθητικές ουσίες: 846,91 g/L ή 79,7% β/β

Περιεχόμενο: 250ml


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το παρακάτω link:

http://wwww.minagric.gr/greek/data/DICOTEX-7970.pdf


Οδηγίες Χρήσης
Διαδικασία: Γεμίζουμε το ψεκαστικό δοχείο με λίγο νερό. Ρίχνουμε την απαιτούμενη ποσότητα σκευάσματος υπό συνεχή ανάδευση. Συμπληρώνουμε με το υπόλοιπο νερό. Ψεκασμός φυλλώματος.
Δοσολογία: 1 λίτρο/100 λίτρα ψεκαστικού υγρού
Παρατηρήσεις: 1)Εφαρμόστε το σκεύασμα τουλάχιστον 5 ημέρες μετά το τελευταίο κόψιμο και περιμένετε τουλάχιστον 7 ημέρες για το επόμενο. 2)Μην ψεκάζετε νεαρή χλόη πριν το αδέλφωμα και εντός 6 μηνών από την εγκατάσταση. 3)Η δραστικότητα του προϊόντος ενισχύεται από ευνοϊκές για τη φωτοσύνθεση συνθήκες (θερμοκρασία και φως). 4)Αποφύγετε εφαρμογές κατά την ξηρή περίοδο και όταν αναμένεται βροχή εντός 24 ωρών. 5)Εφαρμόστε σε στεγνό γρασίδι. 6)Δε συστήνεται η χρήση του αμέσως μετά από δραστική/κοντή κοπή. 7)Μην χρησιμοποιείται τα υλικά από τα τρία πρώτα κουρέματα για την παρασκευή κομπόστ. 8)Μην ψεκάζετε λιβάδια καθώς το σκεύασμα είναι δραστικό στο τριφύλλι. 9)Τα ψεκασμένα φυτά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για ζωοτροφή.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ζιζανιοκτόνο DICOTEX SL|250ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 0688
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 9,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 7,96€

Ετικέτες: Ζιζανιοκτόνο DICOTEX SL|250ml