Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο Dobol Microemulsion|100ml

Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο Dobol Microemulsion|100ml

Γενική περιγραφή: Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων (διάφορα είδη κατσαρίδων, ψύλλοι, μυρμήγκια, κοριοί κ.α), ιπταμένων εντόμων (μύγες, σφήκες, σκόροι των ρούχων, κουνούπια -συμπεριλαμβανομένου του κουνουπιού τίγρη) αλλά και αραχνών καθώς και ακάρεων της οικιακής σκόνης και των κόκκινων ακάρεων των πουλερικών. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ'όλη τη διάρκεια του έτους και η δράση του διαρκεί για 3 μήνες.

Μορφή: EC υγρό γαλακτωματοποιήσιμο

Εγγυημένη Σύνθεση: acetamiprid 5 % β/β Καθαρότητα: 99 %

                                 d-tetramethrin 2.5 % β/β Καθαρότητα: 94 %

                           piperonyl butoxide 10 % β/β Καθαρότητα: 94 %

Βοηθητικές ουσίες: 81.65% β/β

Πεδίο εφαρμογής: Εσωτερικοί και εξωτερικοί κατοικημένοι χώροι, χώροι παραγωγής τροφίμων, αλλά απουσία τροφίμων, βιομηχανικοί χώροι, κτηνοτροφικοί χώροι, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώροι πρασίνου.

Στόχοι: Βαδιστικά έντομα- Κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί. Ιπτάμενα έντομα- Μύγες, κουνούπια, σφήκες, σκόροι, αράχνες, ακάρεα (οικιακής σκόνης και κόκκινο ακάρι των πουλερικών.

Περιεχόμενο: 100ml


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω link: 

http://wwww.minagric.gr/greek/data/DOBOL-Microemulsion-180119.pdf
Οδηγίες Χρήσης
Διαδικασία: Καθολικός ψεκασμός των επιφανειών με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης. Ψεκάστε σε τοίχους, πατώματα, πίσω από ντουλάπια κλπ. και γενικά σε όλα τα σημεία που συχνάζουν τα έντομα. Ψεκάστε κατευθυνόμενα και με ακρίβεια σε σχισμές και χαραμάδες. Χρησιμοποιείται σε πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες Εφαρμόζεται μέσα και γύρω από κατοικημένους χώρους, αγροτικούς χώρους και αγροτικά κτίρια, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (στάβλοι, γαλακτοκομεία), δημόσια κτίρια και βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων. Εσωτερική χρήση: Οικίες (συμπεριλαμβανομένων κουζινών), νοσοκομεία (εκτός κατειλημμένων πτερυγών), εργοστάσια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, δημόσιες κτιριακές εγκαταστάσεις, αγροτικά κτίσματα, αποθήκες και αμπάρια πλοίων (με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έρχεται σε επαφή με το αποθηκευμένο προϊόν, ακάλυπτη τροφή ή σπόρους). Να ΜΗ χρησιμοποιείται σε ρουχισμό και κλινοσκεπάσματα. Εξωτερική χρήση: Υπόστεγα, γκαράζ, εξωτερικό σπιτιών, μονοπάτια, χώροι ρίψης απορριμμάτων.
Δοσολογία: 100-200ml/5ltr νερό και επιφάνεια 100τ.μ. Η δράση του διαρκεί 3 μήνες. Επανάληψη αν χρειασθεί σε 2-3 εβδομάδες και αναλόγως των συνθηκών.
Παρατηρήσεις: Πριν την εφαρμογή του προϊόντος διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο Dobol Microemulsion|100ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 1266
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,73€

Ετικέτες: Εντομοκτόνο Dobol Microcyp, ιπτάμενα έντομα, βαδιστικά έντομα