Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο Dobol Microcyp|100ml

Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο  Dobol Microcyp|100ml

Γενική περιγραφή: Εντομοκτόνο- ακαρεοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου. Προορίζεται για την καταπολέμηση ιπτάμενων εντόμων (μύγες) και βαδιστικών εντόμων, ακάρεων και άλλων αρθρόποδων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί, ψύλλοι κ.α.). Διαθέτει τεχνολογία μικροκάψουλας για άμεση κατάρριψη και μεγάλη διάρκεια.Εφαρμόστε το άμεσα για να εξοντώσετε άμεσα και αποτελεσματικά τα κουνούπια τίγρης, τους ψύλλους και τις κατσαρίδες!

Εγγυημένη Σύνθεση: cypermethrin 9 % β/β Καθαρότητα: 92 %

Βοηθητικές ουσίες: 92% β/β

Πεδίο εφαρμογής - Στόχοι: Εσωτερικοί και εξωτερικοί κατοικημένοι χώροι - Μύγες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί 

Περιεχόμενο: 100ml


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω link: 

http://wwww.minagric.gr/greek/data/DOBOL-MICROCYP-CS-180219.pdf
Οδηγίες Χρήσης
Διαδικασία: Καθολικός ψεκασμός των επιφανειών με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης. Ψεκάστε σε τοίχους, πατώματα, πίσω από ντουλάπια κλπ. και γενικά σε όλα τα σημεία που συχνάζουν τα έντομα. Ψεκάστε κατευθυνόμενα και με ακρίβεια σε σχισμές και χαραμάδες. Χρησιμοποιείται σε πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες Εφαρμόζεται μέσα και γύρω από κατοικημένους χώρους, αγροτικούς χώρους και αγροτικά κτίρια, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (στάβλοι, γαλακτοκομεία), δημόσια κτίρια και βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων. Εσωτερική χρήση: Οικίες (συμπεριλαμβανομένων κουζινών), νοσοκομεία (εκτός κατειλημμένων πτερυγών), εργοστάσια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, δημόσιες κτιριακές εγκαταστάσεις, αγροτικά κτίσματα, αποθήκες και αμπάρια πλοίων (με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έρχεται σε επαφή με το αποθηκευμένο προϊόν, ακάλυπτη τροφή ή σπόρους). Να ΜΗ χρησιμοποιείται σε ρουχισμό και κλινοσκεπάσματα. Εξωτερική χρήση: Υπόστεγα, γκαράζ, εξωτερικό σπιτιών, μονοπάτια, χώροι ρίψης απορριμμάτων.
Δοσολογία: Για κουνούπια, κατσαρίδες, σκαθάρια απορριμμάτων: 5ml/λίτρο για επιφάνεια 20τ.μ. Για ψύλλους, κοριοί, μυρμήγκια, σκώροι ρούχων, μύγες, σφήκες, λεπιδόπτερα, σκαθάρια που προσβάλλουν τρόφιμα ή αποθηκευμένα προϊόντα, αράχνες, κρότωνες και ακάρεα οικιακής σκόνης και κόκκινο ακάρι πουλερικών 25ml/λίτρο για επιφάνεια 20τ.μ.
Παρατηρήσεις: Πριν την εφαρμογή του προϊόντος διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο Dobol Microcyp|100ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 1265
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 8,85€

Ετικέτες: Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο Dobol Microcyp, ιπτάμενα έντομα, βαδιστικά έντομα