Χαλκός Magna Blue|250ml

Χαλκός Magna Blue|250ml

Γενική Περιγραφή: Γνωρίστε τον καλύτερο υγρό χαλκό για χρήση στη βιολογική και ολοκληρωμένη γεωργία. Το Magnablue είναι ένα όξινο υγρό προϊόν θειικού πενταϋδρικού χαλκού με διασυστηματική δράση. Είναι βασισμένο στη νέα χημική τεχνολογία και δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μικρότερη ποσότητα μεταλλικού χαλκού. Είναι ένας ισχυρός διασυστηματικός χαλκός που μέσα από τα στομάτια, εισέρχεται στο εσωτερικό του φύλλου με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση πολλών ενζυματικών διεργασιών, την καλύτερη φωτοσύνθεση, τη σύνθεση λιγνίνης και την ταχύτερη απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων, με τελική κατάληξη τη δραστική ενίσχυση των αμυντικών μηχανισμών των φυτών. Αμερικανική τεχνολογία αιχμής για εγγυημένο αποτέλεσμα σε όλες τις καλλιέργειες.Το προϊόν είναι κατάλληλο για τη ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ σύμφωνα με τον ΚΑΝ. (ΕΕ) 889/2008. 

Εφαρμογή: Το Magnablue εφαρμόζεται σε όλες τις καλλιέργειες ( κηπευτικά, ελιά , αμπέλι κτλ) είτε διαφυλλικά με ψεκασμό είτε από το έδαφος με ριζοπότισμα. Η πλήρης κάλυψη του φυλλώματος είναι απαραίτητη για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όταν το προϊόν συνδυάζεται με άλλα αγροχημικά συνιστάται να προστίθεται τελευταίο στο ψεκαστικό διάλυμα . Εφόσον οι ψεκασμοί γίνουν το φθινόπωρο αυξάνεται και η συντήρηση των καρπών μετασυλλεκτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το παρακάτω link:

https://magnablue.gr/1-start/

Οδηγίες Χρήσης
Δοσολογία: Διαφυλλικά: Στην δενδροκομία εφαρμόζεται 100-400ml/100-150λτρ νερού ανάλογα με το πρόβλημα της καλλιέργειας. Στα κηπευτικά εφαρμόζεται 100-250ml/100-150λτρ νερού ανάλογα με το πρόβλημα και το στάδιο της καλλιέργειας. Μέσω εδάφους: Σε όλες τις καλλιέργειες εφαρμόζεται 250-500ml/στρέμμα ανάλογα με το πρόβλημα και το στάδιο της καλλιέργειας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Χαλκός Magna Blue|250ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 1207
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,83€

Ετικέτες: Χαλκός, Magna Blue